Wij zijn hier om te helpen

Hieronder staan veel gestelde vragen. Hier geven wij uitleg en toelichting. Mocht je er nog steeds niet uitkomen, dan zijn wij altijd bereikbaar via de telefoon of via de email.

  • Full-Service Partner

  • Maatwerk voor MKB’ers

  • Betaalbare Kwaliteit

Wij richten ons voornamelijk op MKB-bedrijven (MKB’ers) in diverse sectoren. Of je nu een kleine onderneming hebt of een groeiend bedrijf, wij helpen je om online zichtbaar te worden met een website, webshop of effectieve marketingstrategie.

De tijd die nodig is om een website te bouwen, hangt af van de complexiteit en jouw specifieke wensen. Gemiddeld duurt het proces ongeveer 2 tot 4 weken. We bespreken altijd van tevoren de planning zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Ja! We bouwen op maat gemaakte webshops die perfect aansluiten bij jouw bedrijfsdoelen. Van productbeheer tot een gestroomlijnd afrekenproces, wij zorgen ervoor dat jouw webshop klaar is om klanten aan te trekken en conversies te verhogen.

De kosten hangen af van de specifieke eisen en functionaliteiten die je nodig hebt. We bieden echter betaalbare oplossingen die zijn afgestemd op het budget van MKB’ers. Na een eerste gesprek maken we een offerte op maat.

Ja, wij bieden ongoing ondersteuning en onderhoud aan voor websites en webshops. Zo zorgen we ervoor dat alles altijd up-to-date is en optimaal blijft presteren. Je kunt rekenen op onze hulp als je vragen hebt of aanpassingen nodig zijn.

Zeker! Wij bieden een volledige reeks online marketingdiensten, zoals SEO, SEA, social media marketing en meer. We werken met jou samen om een strategie te ontwikkelen die aansluit bij jouw bedrijfsdoelen en doelgroepen.

Ja, wij kunnen jouw bestaande website opnieuw ontwerpen of optimaliseren. We kijken naar de huidige structuur, prestaties en uitstraling en doen voorstellen voor verbetering zodat jouw site weer fris, snel en gebruiksvriendelijk is.

Het proces begint met een kennismakingsgesprek waarin we jouw doelen en wensen bespreken. Daarna maken we een plan en beginnen we met de ontwikkeling van jouw website, webshop of marketingstrategie. We houden je tijdens elke stap op de hoogte en zorgen ervoor dat je tevreden bent met het eindresultaat.

Blogs en meer

Laatste nieuws omtrent marketing